Schowek Twój schowek jest pusty
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Kontakt

  • BIURO: ADSYS ELEMENTYul.Nowoursynowska 172
    02-787 Warszawa
    NIP: 951-111-61-16
  • E-mail:adsys@adsyselementy.pl
  • Telefon(22) 852-14-31
    (22) 852-14-27
  • Fax(22) 852-14-27
  • Godziny działania sklepuBIURO PRACUJE: 8:00-16:00 od poniedziałku do piątku
» RODO - ochrona prywatności

RODO - ochrona prywatności

REGULAMIN  - RODO - OCHRONA PRYWATNOŚCI

Od  25 maja 2018 r. zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO). 
Zgodnie z wymogami powyższego rozporządzenia informujemy że:

AAdministratorem Państwa danych jest firma: ADSYS ELEMENTY Jerzy Skomorowski z siedzibą w Warszawie,adres: ul.Nowoursynowska 172,  02-787 Warszawa,

B. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych, do którego kontakt jest możliwy za pośrednictwem adresu email:   adsys@adsys.pl    oraz   korespondencyjnie na adres firmy,

C. Podane przez  Państwa dane osobowe  będą przetwarzane w następujących celach:
    - wykonania umowy kupna-sprzedaży oferowanych przez nas produktów,  
    - marketingu bezpośredniego,
    - finansowo – księgowych,
    - obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń,
    - prowadzenia procesów reklamacyjnych,

D.  Posiadają Państwo prawo żądania dostępu do swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia  przetwarzania,  prawo do przenoszenia danych,  prawo wniesienia sprzeciwu,
-  Posiadają Państwo prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody mogą się Państwo skontaktować z biurem firmy ADSYS ELEMENTY, lub wysyłając e-mail na adres: adsys@adsys.pl
- Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (poprzednio GIODO).


Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu - w tym również składania zamówień na asortyment sklepu.

Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych. W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panelu Klienta. W przypadku Klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt z nami.

Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

Operatorem sklepu jest

Sprzedający: ADSYS ELEMENTY Jerzy Skomorowski z siedzibą w Warszawie,adres: ul.Nowoursynowska 172,  02-787 Warszawa,wpis do ewidencji Nr 164337 prowadzonej przez Prezydenta m.st. Warszawy,Nr REGON 140845861,NIP  951-111-61-16

Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
2. Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).
3. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Informacji o cookies w zakładce na stronie głównej.

Jakie dane osobowe są nam potrzebne ?

1. Podczas rejestracji konta w naszym sklepie prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia. Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma również możliwość wyświetlenia historii dokonanych zakupów.
2. Złożenie zamówienia - w trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.

W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.

Ochrona Twoich danych osobowych

Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony. Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych.

Udostępnienie danych

1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
3. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

Kontakt

Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu. W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

Zmiana polityki bezpieczeństwa

Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.


Niniejszy Regulamin obowiązuje od dnia 9 marca 2015r ze zmianami ( ostatnia aktualizacji 5 maja 2018 )
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).